Online Wachtwoord Generator

Disclaimer

Als je deze website bezoekt en/of besluit de service die je op deze website aantreft te gebruiken, dan verklaar je je akkoord met de inhoud en toepasselijkheid van deze disclaimer.

Het optimaal functioneren van deze website
Onlinewachtwoordgenerator.nl stelt alles in het werk om de website goed te laten functioneren en permanent toegankelijk te houden. Onlinewachtwoordgenerator.nl kan echter niet garanderen dat de website te allen tijde toegankelijk is of naar behoren functioneert. Mocht er, om welke reden dan ook, schade ontstaan door het tijdelijk niet of minder goed functioneren van deze website, dan is onlinewachtwoordgenerator.nl op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geleden schade.
Verder is het gebruiken van de service op deze website geheel op eigen risico. Je dient zelf te bepalen of een, via deze website verkregen wachtwoord, geschikt is voor het doel waarvoor deze wordt gebruikt. Onlinewachtwoordgenerator.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventueel ontstane schade, in welke vorm dan ook, na of tijdens het gebruik van wachtwoorden verkregen via deze website.

Copyright
Onlinewachtwoordgenerator.nl biedt de informatie op haar webpagina's aan een ieder aan maar behoudt het copyright op alle tekst, (grafische) afbeeldingen en andere onderdelen van deze pagina's. Het is niet toegestaan om pagina's, tekst, (grafische) afbeeldingen of andere onderdelen van deze pagina's, in originele- of gewijzigde vorm, te gebruiken, te kopiŽren of op een andere manier aan derden te distribueren.

Heb je vragen over deze website of de aangeboden service neem dan contact op.